OVER HET HUISMERK

 

Dat iets moois niet altijd van ver hoeft te komen heb ik de afgelopen jaren ontdekt; als inkoper voor een groothandel reisde ik een aantal keren per jaar naar Azië om daar op zoek te gaan naar nieuwe, mooie en verrassende artikelen. Tegenwoordig zoek en vind ik al dat moois juist dicht bij huis.

 

De liefde voor handwerk en zelf iets moois maken groeide uit in een kleine ‘eigen’ productlijn, werd een webshop en uiteindelijk zelfs een echte winkel met nieuwe, mooie en verrassende artikelen van dichtbij. Het gevoel van de winkel, de mix aan unieke ontwerpen, bijzondere materialen en vintage wilde ik ook in de webshop stoppen. Zo staat HET HUISMERK voor heel veel verschillende ‘huismerken’ van ontwerpers en makers, kleine en onafhankelijke merken en kunstenaars.

 

Schoonheid in ontwerp, liefde in handwerk en kwaliteit van vakmanschap vind ik belangrijk en bijzonder en dat wil ik graag met je delen.

 

Wil je meer weten, heb je een vraag of ben je benieuwd wat HET HUISMERK voor jou kan betekenen, stuur dan een mail naar klantenservice@hethuismerk.nl.

 

Bedankt voor je bezoekje, als je op de hoogte wilt blijven kun je je rechts onderaan inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Groetjes, Lieke

 


CONTACTGEGEVENS
Bedrijfsnaam: HET HUISMERK
Postadres: Vaartweg 39, 1211 JE Hilversum, Nederland
E-mail: klantenservice@hethuismerk.nl
KVK: 27696162
BTW-nummer: NL103766418B02
IBAN: NL73RABO0141483717