VERZENDEN EN RETOUREN

 

 

Wij versturen jouw order zodra de betaling door ons is ontvangen. Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

iDEAL


Onze partner voor iDeal is Mollie.nl om zeker te zijn dat de betaling in een veilige omgeving kan worden gedaan. Zodra de betaling is voltooid, ontvangen wij een melding zodat we de order direct kunnen verwerken.

PayPal


Zodra je een Paypal account hebt aangemaakt kun je gemakkelijk en veilig online betalen met je bankrekening, bankpas of creditcard zonder financiële gegevens te hoeven delen. Zodra de betaling is voltooid, ontvangen wij een melding zodat we de order direct kunnen verwerken.

OVERSCHRIJVING PER BANK:
Zodra de betaling is ontvangen zullen we de order direct verwerken. Hou er rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voor een bankoverschrijving is verwerkt.

 

VERZENDEN

HET HUISMERK doet haar uiterste best de bestelling zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 5 kalenderdagen, te versturen, tenzij anders overeengekomen of vooraf omschreven. 
We doen ons uiterste best jouw bestelling op een zo voordelig mogelijke manier te versturen, zodat we de verzendkosten zo laag mogelijk kunnen houden. Vóór de aankoop kun je een indicatie van de verzendkosten berekenen of je kunt ons mailen op klantenservice@hethuismerk.nl voor meer informatie of vragen. 
 

RETOUREN

Producten kunnen, nadat dit binnen 14 kalenderdagen schriftelijk door de koper aan HET HUISMERK wordt gemeld, worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. De producten te dienen in de originele verzendverpakking of, indien deze ontbreekt of beschadigd is, deugdelijk verpakt geretourneerd te worden. HET HUISMERK zal het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten van heenzending terugstorten. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Vermeld bij of op de zending het ordernummer zodat HET HUISMERK de restitutie van de gedane betaling z.s.m. (uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na ontbinding) kan doen. Het formulier voor ontbinding kan hier worden gedownload.

Het product mag worden uitgepakt en geprobeerd, maar enkel ter beoordeling. Het product mag niet intensief gebruikt worden of onnodig beschadigd raken. Komt een product beschadigd terug, dan heeft de koper enkel recht op de restwaarde van het product.
 
Het adres om producten terug te sturen is: 

HET HUISMERK
Vaartweg 39
1211JE Hilversum

Let op: dit is alleen een postadres, geen fysieke winkel!


Lees onze Algemene Voorwaarden voor uitgebreide informatie of stuur een mail aan klantenservice@hethuismerk.nl als je nog vragen hebt.
Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen op de FAQ pagina.