Geen widgets gevonden in de zijbalk

De wereld om u heen is constant in ontwikkeling. Er worden nieuwe dingen bedacht, oude dingen geschrapt en ze hebben allemaal één ding gemeen; ze proberen de wereld een stukje beter te maken. Met sommige uitvindingen lukt dit wel en met sommige niet. Hoe dan ook, u kunt hier vaak uw voordeel mee doen. U kunt de uitvinding aanschaffen, ook al is het inmiddels niet echt een uitvinding meer. Zo geldt dat ook voor infrarood verwarming.  Infrarood verwarming is een ideale oplossing in vele gevallen en dit is dan ook een uitstekende reden om een paneel aan te schaffen, zakelijk of privé. We begrijpen dat u eerst het een en ander wil weten over  infrarood verwarming en daarom gaan we u hier van alles over vertellen in deze blog. Lees vooral verder als u uw voordeel wil doen met  infrarood verwarming.

Wat is infrarood verwarming

Allereerst is het wel even zaak om u precies te vertellen wat infrarood verwarming nu precies is. Infrarood verwarming is een type verwarmingspaneel dat infraroodstraling uitstraalt vanaf het paneel en hiermee een deel van uw ruimte kan verwarmen. Deze infrarode warmtestralen zijn allemaal onschadelijk en direct voelbaar. De objecten die door deze infrarode warmtestralen worden geraakt, zullen ze meteen opslaan. Dit is erg fijn, want zo zijn de objecten ook meteen lekker warm. 

Is het zuinig?

Vaak rijst bij mensen de vraag of infrarood verwarming wel zuinig is. We kunnen u daar gerust over stellen, want dit is zeker het geval. Infrarood verwarming is namelijk een van de meest zuinige vormen van verwarming. Het gebruikt veel minder elektriciteit dan bijvoorbeeld een airco en het is daarnaast minder belastend voor mens en milieu dan gas. Gas stoot namelijk meer CO2 uit om een ruimte te verwarmen dan infrarood verwarming. Het scheelt u daarnaast dus ook enorm veel energiekosten, dit is toch een lekker gevoel aan het einde van de maand. Lees hier meer over zodat je een goede keuze zult gaan maken en dat is natuurlijk erg prettig om te weten.

Kunt u dit zakelijk aanschaffen? 

Of u infrarood verwarming zakelijk kunt aanschaffen, is afhankelijk van uw situatie. Zo is de doorslaggevende factor of u een bedrijfspand heeft. Als u dit heeft en u de infrarood panelen hiervoor gaat gebruiken, dan kunt u dit altijd zakelijk aanschaffen. Zo betaalt u geen BTW en kunt u dit als een aftrekpost op de balans verwerken. Al met al scheelt u dit behoorlijk. 

Door Tiara