Geen widgets gevonden in de zijbalk

Als je een beetje van kleding en kwaliteit houdt, zul je al snel merken dat je erg naar bepaalde merken neigt. Het ene merk vind je fijner dan de ander, dat is persoonlijke voorkeur. Die merken die je fijn vindt, daar vertrouw je op. Je zult af en toe wat anders kopen, maar bepaalde merken hebben gewoon je voorkeur. Daar is niets geks aan, je bouwt je kledingkast er een beetje omheen. Als je nog niet goed weet welke merken je in je kledingkast wil hebben, dan ben je hier aan het juiste adres. We vertellen je namelijk in deze blog over een aantal merken en hun catalogus. Voor wie zijn ze geschikt? Wat bieden ze aan? Voor welke situatie zijn ze geschikt? Zo kunnen we wel even doorgaan, maar volgens mij is het duidelijk: we vertellen je over de beste merken die er zijn zodat je de beste keuze zult gaan maken op dat gebied en dat is wel zo prettig.

Dsquared

Als je een beetje van kwaliteit houdt, een uniek design en altijd passend spul, dan kom je vaak uit op Dsquared. Dsquared is al jaren een toonaangevend merk in de industrie en is bekend om de kleding met de kenmerkende ‘D2’ logo’s en de eikenbladeren. Daarnaast bieden ze echt alles aan en voor iedereen. Dsquared kids, Dsquared vrouwen, Dsquared mannen; alles. Tevens bieden ze ook alles aan in de mode industrie. Van riemen tot aan schoenen en van t-shirts tot aan zwembroeken; bij Dsquared vind je het allemaal. 

Black Bananas

Als je toch voor iets wil gaan wat je een beetje minder geld kost, dan is Black Bananas een betere optie. Black Bananas bied je weliswaar minder kwaliteit, eveneens een kenmerkend design maar toch hele degelijke kleding. Black Bananas is daarmee een enorm volwaardige optie die je kunt kiezen voor de basis van je kledingkast. Ze bieden voornamelijk wat meer sportieve en casual kleding aan, hierbij kun je denken aan t-shirt. trainingspakken en hoodies. Voor meer formele kleding kun je beter kijken naar andere merken. Ze bieden wel kleding aan voor iedereen; man, vrouw, jong en oud. 

Benjamin Berner

Benjamin Berner is een echte gamechanger in de sneaker industrie. Ze bieden veel verschillende soorten sneakers die wel bij elke outfit passen. Of je nu blauw, wit of roze wil; Benjamin Berner heeft het allemaal. Let er op dat je je maat goed opmeet, dan krijg je schoenen in huis die perfect om je voeten passen voor optimaal loopplezier!

Door Tiara