Geen widgets gevonden in de zijbalk

Veel mensen hebben tegenwoordig vloerverwarming in het hele huis. Zij moeten dan op zoek naar een handig handdoek rek om, bijvoorbeeld, in de badkamer de handdoeken snel te kunnen drogen. De vloer droogt dan lekker snel en dat is ook wat waard. Maar wanneer je je badkamer gaat verbouwen, dan is het wel iets om in overweging te nemen. Kies je voor vloerverwarming en een apart rek voor de handdoeken of kies je voor design radiatoren badkamer? Dan heb je én een warme badkamer én een rek om de handdoeken en kleine wasjes op te kunnen drogen. Jij bent de enige die kan bepalen wat voor jou de betere optie is.

Design radiatoren badkamer zijn een mooie oplossing

Je kunt design radiatoren badkamer vinden in verschillende soorten en maten. Nog niet eens zo heel lang geleden waren design radiatoren badkamer alleen maar in wit verkrijgbaar. Dat wit is misschien lekker neutraal, maar het past niet meer in iedere badkamer. Kies uit de verschillende zwarte design radiatoren badkamer voor een echt statement. Je wilt dat je badkamer een ruimte wordt waar je je fijn voelt. En dat lukt alleen als het erg mooi is en als alles klopt. Je kunt er met accessoires een heel mooie ruimte van maken. Door te kiezen voor de perfecte design radiatoren badkamer, ben je al een heel eind onderweg!

Welke accessoires zijn nog meer belangrijk?

Heb je een mooie nieuwe badkamer? Dan moet deze nog wel een beetje sjeu krijgen. En dat krijg je voor elkaar door de juiste accessoires te kiezen. Ga voor accessoires vanuit eenzelfde serie. Kies voor chroom of voor zwart en maak er een stijlvolle ruimte van. Kies een zeeppompje, een tandenborstelhouder, een toiletborstel en natuurlijk een toiletrolhouder. Kies ook voor mooie nieuwe handdoeken en een mooie nieuwe badmat. Je zult zien dat je badkamer een plek wordt waar je graag zult verblijven!

Vergeet niet een beetje kleur aan te brengen

Een badkamer is, over het algemeen, wit, grijs en een beetje zwart. Niet heel sfeervol dus. Je kunt daar meer kleur in aanbrengen. Dat doe je, bijvoorbeeld, door kleurige handdoeken te kiezen. Maar je kunt meer doen. Zet, op de badkamerkast, een mooie plant in een pot. Kies dan voor een varen of iets soortgelijks. Deze planten kunnen goed tegen een verblijf in een ruimte zonder al te veel zonlicht. Natuurlijk moet je niet vergeten om deze plant(en) regelmatig een slokje water te geven. Je zult zien dat een plant er echt iets moois van maakt!

Door Tiara