Geen widgets gevonden in de zijbalk

Iedereen kent het gevoel van verveling. Het is weekend en je zou graag wat willen doen, maar je weet gewoon echt niet wat. Soms raakt je inspiratie even op. Wees niet getreurd, want deze blog biedt je originele tips voor activiteiten in je vrijetijd. Lees gauw verder en zorg ervoor dat jij je deze week niet meer hoeft te vervelen. 

Dobbelen met vrienden

Houd jij van verrassingen? En kunnen je vrienden dat ook altijd wel waarderen? Dan is het een leuk idee om samen op stap te gaan. Eén ding moet je niet vergeten, namelijk een dobbelsteen. Kies een startpunt uit in een stad of omgeving naar keuze, het is maar net waar jij rond wil wandelen. Vervolgens laat je de dobbelsteen bepalen welke richting jullie opgaan. 1 & 2 betekenen linksaf, 3 & 4 betekenen rechtdoor en 5 & 6 betekenen rechtsaf. Door de dobbelsteen te volgen, kom je op plekken die je nooit eerder gezien hebt. Laat je dan ook verrassen door de leuke boetiekjes, restaurantjes en andere gezellige plekken die je gaandeweg tegenkomt. 

Trek je terug en ga gamen

Samen met vrienden erop uitgaan, is natuurlijk altijd een feest. Alleen het kan ook weleens voorkomen dat je je sociale batterij even moet opladen. Dat kun je heerlijk thuis doen tijdens het gamen. Trek je terug en haal de gaafste games uit de kast. Wil je het gamen nog leuker maken dan het al was? In dat geval is een eigen game pc samenstellen een geweldig idee. De onderneming GamePC.nl heeft een module die je in staat stelt om eenvoudig je eigen game pc samen te stellen. De voordelen die hierbij komen kijken? De beste kwaliteit hardware, standaard vier jaar garantie en ontzettend veel game plezier. Zeker een aanrader dus in je vrijetijd.  

Start een lachboek

Iedere dag gebeurt er wel iets waar je hard om kunt lachen. Of het nou je vriendin is die uitglijdt of een blunder is die je maakt op het werk. Lachen doen we allemaal, iedere dag. Alleen wat als iemand je nu zou vragen waar je vorige week om moest lachen? Dat is een onmogelijke vraag, omdat je dat natuurlijk niet in detail bijhoudt. Zou het niet leuk zijn als je alle grappige momenten kon onthouden? Daarvoor is een lachboek! Koop een notitieboek en begin met het opschrijven van alle hilarische momenten die je je kunt herinneren. Vervolgens is het de bedoeling dat je het lachboek blijft aanvullen met grappige situaties die je meemaakt. Aan het einde van het jaar heb je zo een verzameling van allerlei verhalen die je aan het lachen maken.  

Door Tiara