Geen widgets gevonden in de zijbalk

Als een klant een product online bestelt, wil je natuurlijk als bedrijf dat het pakket snel en veilig bij de klant aankomt. Helaas gaat het niet altijd goed en komen er regelmatig pakketten beschadigd of zelfs kapot bij de ontvanger aan. Dit zorgt ervoor dat bedrijven extra kosten maken omdat ze retouren moeten verwerken of producten moeten afschrijven. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat jouw pakket in perfecte staat aankomt? Er zijn een aantal verpakkingsmaterialen die hier uitermate geschikt voor zijn, namelijk een luchtkussen envelop en de Amerikaanse vouwdoos. In deze blog bespreken we waarom deze verpakkingsmaterialen van cruciaal belang zijn, en waar ze aan moeten voldoen. 

Verschillende soorten luchtkussen enveloppen

Wanneer je iets verzendt via de post, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het pakket stevig verpakt is. Een goede manier om dit te doen, is door het pakket in een luchtkussen envelop te versturen. Luchtkussen enveloppen zijn stevig en bieden optimale bescherming. Doordat een luchtkussen envelop beschikt over bubbeltjes folie, worden stoten en schokken opgevangen. Dit zorgt ervoor dat het product nooit kwetsbaar is. Luchtkussen enveloppen zijn gemaakt van kraftpapier, en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. 

Vaak worden de bubbeltjes enveloppen gebruikt voor het versturen van relatief platte producten via brievenbuspost. Een brievenbuspakketje moet tegenwoordig aan een aantal eisen voldoen. Hierbij wordt voornamelijk gelet op afmeting en gewicht. De A/11, B/12, C/13, D/14, E/15, F/16 luchtkussen enveloppen van Verpakking Voordeel voldoen aan deze eisen en zijn perfect voor het verzenden van brievenbuspakketten. Een luchtkussen envelop is onder andere heel geschikt voor opladers boeken, telefoonhoesjes, oplaadkabels, opladers, Cd’s en Dvd’s, sieraden. 

Maximale bescherming tijdens het verzendproces

Vouwdozen zijn gemaakt van stevig karton en zijn ideaal voor het verpakken van kleine en grote producten. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en bieden een goede bescherming voor jouw producten. Zo zorg je altijd voor een perfecte levering aan de klant. Amerikaanse vouwdozen kunnen wel tot en met 30 kg dragen. Amerikaanse vouwdozen zijn er in verschillende uitvoeringen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een vouwdoos met twee stevige papierlagen en gegolfd karton, of een Amerikaanse vouwdoos met drie papierlagen en twee lagen gegolfd karton. Een vouwdoos met twee lagen wordt ook wel enkelgolf karton genoemd, terwijl een vouwdoos met drie lagen dubbelgolf karton genoemd wordt. Ben je op zoek naar een manier om kwetsbare producten te verzenden? Dan kan een vouwdoos van Verpakking Voordeel uitkomst bieden. De dozen kunnen eenvoudig en snel online worden besteld. 

Door Tiara